future proof 

 

Wij zijn een kleine schakel met een grote ambitie. Duurzaamheid zit in ons DNA, wij verminderen voedselverspilling, en dat doen we al jaren. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor ieder zijn portemonnee. 

 Onze kaaswagens en het hoofdkantoor wordt steeds duurzamer. We streven naar de vermindering van CO2 die het hoogst haalbaar is binnen het huidige pand. De duurzaamheidsoplossingen hebben in 2 jaar tijd voor 46% CO2 reductie gezorgd bij ons koelpakhuis. 

duurzame kaas 

Bij de Kaaswagen bouwen we aan een klimaat neutrale toekomst, waarbij we onze wereld schoner en eerlijker doorgeven aan de volgende generatie. We zijn en blijven op de hoogte van trends en ontwikkelingen rond nieuwe duurzame oplossingen en dieren welzijn. 
We gaan voor gezonder eten en leven. Verantwoorde kaas, lokaal, regionaal. Wij halen niets van ver, maar lekker dichtbij.  

service met een lach

 

Met onze Kaaswagens staan we midden in de samenleving. Vanuit die positie zien we wat er speelt, waar behoefte aan is. Het versterken van de band met onze klanten heeft een bijzondere betekenis. We vinden het belangrijk dat klanten weten dat we er voor hen zijn, we zien dat klanten behoefte hebben aan warmte en menselijk contact. We beantwoorden we die vraag in steeds de Kaaswagen, door te benadrukken dat we elkaar nodig hebben.