Over ons

Wij zijn een familie bedrijf met aandacht voor mensen en liefde voor kaas. Wij willen een beter dagelijks leven creëren voor zo veel mogelijk mensen, door een ruim assortiment van goede en eerlijke zuivel producten aan te bieden. Dit tegen zo goed mogelijke prijzen, zodat zo veel mogelijk mensen ze kunnen betalen. 

Onze liefde voor het mooie Hollandse product, wat we dagelijks eten en geen dag verveeld... zorgt ervoor dat het familie bedrijf al 3 generaties in de familie Bakker is. Hieronder leest u hoe dat is verlopen. 

Piet Bakker, zoon van een kleermaker, kon bij toeval een partij kaas kopen. Dat deed hij, hij mocht het opslaan in het dijkpand bij zijn vader. Al snel kwamen er meer en meer partijen kaas binnen en werden doorverkocht. Het mooie pand aan de dijk in Groot Ammers, werd een kaaspakhuis, en de firma naam Bakker Kaas was een feit. 

Het ondernemen zag zijn zoon Cees Bakker dagelijks gebeuren. Hij groeide op tussen de kazen, hij woonde immers naast het Kaaspakhuis aan de dijk. Op jonge leeftijd nam hij het stokje over van zijn vader en begon naast de groothandel een winkel, en met verkoop op de markt. 

Het bedrijf groeide zo snel, dat het mooie kaaspakhuis aan de dijk te klein werd. Hij liet een mooi pand bouwen waar de groothandel en markthandel goed samen konden gaan. 

Inmiddels is ook (klein)dochter Silvia Bakker weer een actief onderdeel van de firma. Tijdens haar opleiding in de kunst, verkocht ze kaas in De Kaaswagen. Volledig tegen haar verwachting in, werd ze na jaren gevraagd door haar vader om bij het bedrijf te komen werken. Ze is nu verantwoordelijk voor de Kaaswagens. 

Silvia: 'De markt heeft de toekomst! In de gezonde buitenlucht, waar er tijd is voor elkaar, de ruimte om je vrij te bewegen en waar je een (h)eerlijk stukje kaas kunt kopen. 

Ons bedrijf heeft het hoofdkantoor in Groot Ammers, waar de groothandel plaats vindt en de Kaaswagens bevoorraad worden. Onze Kaaswagens staat door het hele land, om u de kazen met  betrouwbare kwaliteit zelf te laten proeven. Zie hier waar u de kaas kunt kopen